HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.07.28. 12:45 Gyagilev (törölt)

Performansz a Szépművészetinél

Címkék: kult kultúra tánc kortárs tánc budapest tánciskola

Múlt csütörtökön (július 24.) a csöpörgő eső ellenére megtartották az előző bejegyzésünkben emlegetett előadást (Utolsó Gördület lélekmérnök kaland/7 fedél nélkül hommage a Rudolf Lábán - zavaróan sok al- és mellékcím, nem?).

Kiderült, hogy miért nem az eredeti helyszínen, a Barokk teremben tartották az előadást. Angelus Iván, a Budapest Tánciskola vezetője azt mondta, hogy az előadást szándékosan megzavaró események egyike nem tetszett a múzeumnak. A görkorcsolya, vagy a tandem bicikli lehetett az, azt gondolom eléggé érthető módon.

A kultúrpart.hu a helyszínen filmezett, megtekinthetők az előadás előkészületei, részletei.

Hamarosan írunk valami hosszabbat is az eseményről.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr19589257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása