HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.07.22. 10:34 Gyagilev (törölt)

Lélekmérnök fedél nélkül

Címkék: ajánló kult kultúra tánc kortárs tánc modern tánc budapest tánciskola

A Budapest Tánciskola előadását láthatja mindenki, akit érdekel (meg aki arra jár) csütörtökön, július 24-én a Szépművészeti Múzeum előtt.

Miért előtt és miért fedél nélkül? Zseniális éleslátásal rendelkező olvasóink nyilván már kitalálták, hogy a fedél nélkül arra tényre utal, hogy a szabadban adják elő soron következő produkciójukat az iskola növendékei (Furulyás Dóra, Dolinszky Fanni) és az intézmény holdudvarához tartozó művészek (Bakó Tamás). Eredetileg a Szépművészeti Barokk csarnokába szólt a meghívó, később számunkra egyelőre ismeretlen okból a Szépművészeti Múzeum lemondta az előadást, így a művészek a térre szorultak. A cím is változott ennek fényében: "UTOLSÓ GÖRDÜLET - lélekmérnök kaland/6" helyett "UTOLSÓ GÖRDÜLET - lélekmérnök kaland/7 fedél nélkül". Hogy a "/6", illetve "/7" mit jelenthet, mire utalhat a címben, még nem tudjuk. Van egy al-alcím is: Hommage a Rudolf Laban. Ez a sok cím kicsit zavaros, de elmegyünk és megnézzük az előadást, hátha sikerül kibogozni. Az eredmény majd olvasható lesz itt.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr19579576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása