HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.06.13. 16:01 Gyagilev (törölt)

Fura hely ez...

Címkék: kult kultúra tánc balett diótörő

A szép nevű, "Occupational Safety and Health Administration" szervezet háromezer-ötszáz dollárra büntette az Atlanta Ballet társulatát.

Az ok: nem szereltek fel az üres zenekari árok szélére semmiféle korlátot, vagy vészjeladót, vagy bármit, amivel megakadályozható lett volna, hogy oda bárki beeseen. Így egy 17 éves táncos, aki pandajelmezt viselt, sajnos pórul járt.
Tehát mégegyszer: az üres zenekari árokba beleesett valaki egy Diótörő előadáson, aki pandajelmezt viselt. Az üres zenekari árok miért nincs befedve? És mit keresnek a pandamacik a Diótörőben? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr76518506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása