HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.03.17. 20:20 Gyagilev (törölt)

Mindennapi betevő - Dance-a-Day

Címkék: web kult kultúra tánc modern tánc


Találtam ezt az oldalt.

Egyszerű dolgot művel kiötlője, Boris Willis: táncol.

Ráadásul minden nap valamit, valahol, majd felveszi videóra és kirakja a blogjára. Márciusban épp azt találta ki, hogy falfestmények (graffitik) előtt-mellett, azok által ihletve ad elő valami rövidet. Letölthető az Ipodra és reggel munkába menet a fél barack helyett megnézhetjük az épp aktuálisat, remélhetőleg ez is jó kedvre hangol. Vagy van zene, vagy nincs. Minden különösebb készülődés nélkül, utcai ruhában improvizál emberünk.

Február 29-én (szökőév - szökőnap) mit csinálna? Szökken. Meg néhány járókelő is. Meg lehet nézni. (Az semmit nem von le az akció értékéből - és nem is tartozik ide, de azért leírom -, hogy valójában február 24-e a szökőnap, nem 29.)

Döbbenetes, hol tart már a tudomány! Nyugaton. Itthon alig találni valamit a neten a táncról, táncosokról, tessék, itt a példa, amennyiben valakinek van digitális fényképezőgépe, jobb telefonja, akkor azzal is lehet rögzíteni, nem kell kamera kétszázezerért. Ezt leszámítva a költség nulla (ha valaki nem tudja, hol és hogy lehet blogot indítani, oda videót feltölteni és csak ez az akadálya annak, hogy nincs ilyen oldala, írjon nekem, segítek!).


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr18385149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marhácska 2008.03.20. 15:13:37

Szia!

Ha van valami klassz táncos videód töltsd fel a nokia.hu/pressplay oldalra és 2 személyes New-Yorki utat nyerhetsz 500$ költöpénzzel!

Egy próbát megér nem? :)
Sok sikert!

Gyagilev (törölt) · http://lattam.blog.hu 2008.03.21. 14:24:06

Nem kifejezetten szeretem a reklámot, főleg a kéretlent, úgyhogy légy oly szíves legközelebb ne itt.

Egyébként minden hozzászólást szívesen veszek!
süti beállítások módosítása