HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2009.07.31. 15:33 Gyagilev (törölt)

(nem annyira) SUPRA HITS (?)

Címkék: kult kultúra tánc modern tánc budapest tánciskola hód adrienn

A Népszabadságban jelent meg kritika Hód Adrienn SUPRA HITS című előadásáról (a mellékelt kép is onnan való).

Mivel sajnos mostanában nem nagyon tudok előadásokra járkálni, belinkelem ide, egyrészt, hogy kedves látogatóim ne maradjanak olvasnivaló nélkül, másrészt, hogy az érdeklődő, aki nem reménykedik abban, hogy a nol.hu-n tánckritikát lel, mégis odataláljon. Tehát az írás itt olvasható.

A darabról semmit nem tudok mondani, az írásról igen. Sajnos a bevezetőben olvasható egy mondat, aminek a jelentését nem sikerült mefejtenem:

 

"Még ha az ingyenes is, ami számomra nem rokon értelmű az egyre gyöngülő erejű, meg nem hallgatott nézői fohásszal. "

 

Oka az lehet, hogy a szerző az "egyre gyöngülő erejű, meg nem hallgatott nézői fohászról" beszél (ír) ugyan, annak mibenlétét azonban sem előbb, sem később nem fedi fel. Persze lehet, hogy csak én nem jöttem rá, mire céloz a cikk írója. Ezt leszámítva az írás nekem tetszik, leginkább azért, mert a szerző képes és hajlandó megírni a véleményét tisztán, kendőzetlenül. Alkotónak, nézőnek is ez a legjobb, leghasznosabb. Abban pedig, hogy a kritika valóban indokolt szakmailag, csak reménykedni tudok így látatlanban.

 

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr861279878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása