HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2009.07.21. 12:32 Gyagilev (törölt)

Michael Jackson - A '80-as évek Fred Astaire-e

Címkék: kult kultúra tánc

Lassan a világ minden zugába elér a Michael Jackson őrület, immáron másodszor a világ történetében - ne legyen ez a blog sem kivétel.

Természetesen nem életrajzot akarok írni, olyat sokat találni, ráadásul sokfélét, tehát izgalmas móka kihámozni az igazságot (amit valószínűleg Liz Tayloron kívül senki nem tud). Csak annyit szeretnék leszögezni, amit a bejegyzés címéből már sejteni lehet: Michael Jackson a 80-as évek egyik legnagyobb táncosa (is) volt. Egyedi, összetéveszthetetlen, később emblematikussá vált táncstílust alakított ki.

Tehát köszönjük azt, amit hozzátett az egyetemes tánckultúrához és legyen itt egy videó, hátha valaki nem tudja, miről is beszélek.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr481258670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása