HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.01.28. 12:51 Gyagilev (törölt)

Kis magyar tánc-web körkép II. (portálok)

Címkék: web tánc versenytánc

Folytatom az előző posztban elkezdett linkfolyamot.

tancelet.hu

Hasznos oldal, kellemes látvány. Rengeteg információ található itt mind tánccal foglalkozók, mind érdeklődők számára. Sajnos találni idejétmúlt információkat is, de rendszeresen frissül. Véleményeket nem, csak információkat közölnek.

tanc.hu

Alapvetően társastánccal foglalkozó oldal, de híreik között egyéb táncfajtákat és tánchoz kapcsolódó bulvárhíreket is találunk. A táncstílusok leírása között találhatunk a magyar weben hiánypótlónak számító információkat. Sajnos az oldal nem valami szép.

www.tanchirek.hu

Modern arculat (bár nekem nem tetszik), úgy tűnik, rendszeresen frissítve. Ha már hírportálnak hívják, 2008-ban egy RSS feed nem tenne rosszat az oldalnak. Bár nem kétlem, hogy sok információ található itt, de valahogy jobban is elrendezhették volna. Kicsit bonyolultnak tűnik.

www.versenytanc.com

Csak versenytánc-megszállottaknak. Nekik viszon sok információ, hírek, stb. (Itt sem fogott meg a dizájn. Lehet, hogy bennem a hiba?)

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr20314659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása