HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2009.06.11. 19:53 Gyagilev (törölt)

Ebben is lemaradtunk...

Címkék: web kult kultúra tánc modern tánc

Sajnos nem a pesszimizmusom, hanem tények mondatják ezt velem. Itt ugyanis egy olyan kezdeményezést láthatunk, ami könnyen ismertebbé tehetné a hazai kortárs táncot, táncosokat.

A történet dióhéjban arról szól, hogy a Livestream.com segítségével bárki élőben közvetíthet bármit az interneten, amit felvett egy (vagy akár több) kamerával. Ingyen. És persze utólag visszanézhető minden közvetítés.

Ennek akár az is lehetne a hatása, hogy a sok elmélkedés után megszületett, sokat próbált darabokat a szokásos kettő-négy alkalom helyett akárhányszor megnézhetnék az érdeklődők. Ráadásul azon az átlagosan száz nézőn kívül (ha a bemutató a Trafóban volt, akár ötszáz is lehet ez a szám!), olyanok is láthatnák élőben az előadást, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudtak elmenni a premierre (akár még vidéki lakosok is).

Van hová fejlődni.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr901179603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása