HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.09.29. 12:41 Gyagilev (törölt)

Heti program

Címkék: kult kultúra tánc trafó operaház

Úgy tűnik, lassan nálunk is megkezdődik a színházi szezon. A héten ugyanis két előadást is megnézünk, aztán majd írunk is róla.

Csütörtökön (okt.2.) az Operaházban Elfújta a szél (tavaly már majdnem láttuk), pénteken (okt.3.) pedig Trafó, Wayne McGregor és csapata előadása.

Továbbá megragadnám az alkalmat, hogy kis hirdetményt tegyek közzé: október 21-én este 7 órától a szentendrei Dalmát kávézóban folytatódik a másfél éve szünetelő tánctörténeti előadássorozat. Téma az klasszikus balett XIX. század végi fénykora Oroszországban. Minden érdeklődőt szeretettel.

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr42687113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása