HTML

Láttam

Tánc és környéke. Főleg balett és modern. Általában vélemény, ajánló csak ritkán.

Címkék

ajánló (20) balett (45) flamenco (21) kult (112) kultúra (115) megmondó (12) modern tánc (52) operaház (36) tánc (119) trafó (12) web (14) Címkefelhő

Keresés

Google

Friss topikok

2008.01.29. 08:22 Gyagilev (törölt)

Kis magyar tánc-web körkép III. (intézmények)

Címkék: web kult kultúra tánc

Ismét pár link a teljesség igénye nélkül:

www.tanc.sulinet.hu

A GOLI tánchely (más nevei: Budapest Kortárstánc Főiskola, Budapest Táncművészeti Szakközépiskola, Budapest Alapfokú Művészeti Iskola) honlapja. Rég készülhetett. Viszonylag áttekinthetetlen, sok információt tartalmaz, rosszul rendezve. A nyitóoldal sem valami hívogató. Ráférne egy ráncfelvarrás.

www.mtf.hu

A Magyar Táncművészeti Főiskola honlapja. Amint betöltődött, azt hittem a monitorom elromlott. Szerencsére nem. Csúnya, egy percet sincs kedve az embernek itt tölteni. Sajnálom azokat, akiknek kell.

Összességében elmondható az eddig bemutatott honlapokról, hogy jellemzően nem szépek, kevés helyen találni hasznos információt és semmiképpen nem felelnek meg a kor kívánalmainak. Szomorú képet fest a hazai táncéletről.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lattam.blog.hu/api/trackback/id/tr24314699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annácska 2008.02.04. 13:41:27

A tánccal kapcsolatos honlapokon én is számtalanszor bukkanok lejárt szavatosságú információkra, valaha volt tánctáborokat hirdetnek és rég feledett előadásokra invitálnak.
Nagyon dícséretes, ha valaki - legyen bármilyen célja vele - információt, tájékoztatást kíván adni a hazai táncéletről, eseményekről, és megbocsátható, ha ritkábban frissíti az oldal tártalmát.
De azt nem nagyon értem, ha valaki tanítványt, nézőt, potenciális pénzszerzési lehetőséget, stb. szalaszt el az igénytelen, archív, pontatlanul fogalmazott honlapjával.
Engem gyakran keresnek - a budapest flamenco klubon keresztül - információt kérve, flamenco előadásokról, és elsősorban is tánctanárokról és induló tánctanfolyamokról. Őszintén szólva, nem szívesen ajánlom az érdeklődőknek a hazai flamenco tanárok honlapjait, tudva, hogy a ott található információk nem naprakészek.
Sajnálom, hogy így van, úgy látszik, nálunk még nincs erre igény a kínálati oldalról.
süti beállítások módosítása